lauantai 24. maaliskuuta 2018

Kivoin tapetti ikinä9-vee tytär halusi muuttaa alakertaan ylimääräiseen huoneeseen.
Mietinnässä oli joku kiva tapetti sinne.Eläintapetit oli mieluisimpia,seuraavaksi karsittiin eläimet pupuun...
Löytyikin tosi kiva...Yhden vuodan levyinen ihana puputapetti...toimii myös muistitauluna koska mukana on metallia niin magneetit tarttuvat siihen...Löytyi myös muita eläinaiheita ja muita kokoja...Tosi kiva ja erilainen.

Tapetin laittoon tarvitaan kaksi ihmistä koska on aika painavaa juuri sen mukana olevan metallin vuoksi.Valmistaja myy myös edullisesti tähän tarkoitettua liimaa minkä kyllä suosittelen ostamaan koska on juuri tähän tarkoitettu.
Toimituskin oli nopeaa,tuli Belgiasta viikossa


10 kommenttia:

 1. No kylläpä osaakin olla hauska yksityiskohta, kotipupu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit lukijaksi.
   Meiltä löytyy muuten ihan oikeakin kotipupu,Hermanni nimeltään :)

   Poista
 2. No eikö olekin :)
  Samoin sinulle

  VastaaPoista
 3. Tuo pupu on kyllä suloinen! Mietin vastaavaa joskus meidänkin lastenhuoneeseen pupu-fanille, mutta olivat silloin kotimaasta loppuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotimaasta oli nytkin lopussa mutta tuli yllättävän nopeasti kotimaan ulkopuoleltakin :)

   Poista
 4. Onpa tosiaan kiva tapetti,en ole tuollaisesta ennen kuullutkaan. En muista olenko aikaisemmin kommentoinut,mutta nyt heti piti alkaa kirjoittamaan. Koska meilläkin on viisi lasta. Mutta olen sinua vanhempi ja meidän lapset ovat aikuisia ja kaikilla omat perheet. Lapsenlapsia on elossa 14,se 15. on jo Taivaan kodissa. Sitten on pari viikkoa sitten syntynyt eka lapsenlapsenlapsi. Kutsuvat minua nyt vanhaksi mummiksi,vaikka en mielestäni ihan ikäloppu olen. Olen 62v. Sitten meillä oli labradorinnoutaja tietysti. Se yli vuosi sitten kuoli. Eli harvinaisen vanhaksi. Se oli 18v. Ja sitä on aivan suunnattoman ikävä. Sen hihna roikkuu yhä eteisen naulakossa,eikä me malteta laittaa sitä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun laitoit kommenttia.
   Minä olen 43-vuotias ja meidän nuorimmainen Martta on neljä vuotta ja vanhimmainen Miika on 16-vuotta...
   Minä olen melkoinen itkupilli...nytkin vierähti kyynel kun kirjoitit jotenkin niin kauniisti Taivaan kodista missä yksi lapsenlapsesi on...
   Onnittelut lapsenlapsenlapsestasi.
   Ihminen on kaiketi niin vanha kuin on mieleltään...
   Ja sitten tuo meidän koira...se se vasta on pakkaus...on oikea mamin mussukka iältään tulee huhtikuun lopussa neljä vuotta...on tärkeä meille kaikille ja onkin kovin ihmisläheinen pakkaus.
   Ihanaa pääsiäisenaikaa sinulle :)

   Poista